Welkom op de vernieuwde website van Envisol

Welkom, dit is de verbeterde website van Envisol. Met onze vernieuwde website en de Blog-pagina willen wij u zoveel mogelijk informeren over nieuws, onze werkzaamheden en het (tijdelijke) woning/werkruimte aanbod. Bezoek daarom regelmatig onze blogpagina omdat Envisol constant in beweging is. Vriendelijke groet van Jan van der Pot - Envisol

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Jos Mulder (donderdag, 03 november 2016 12:00)

  Hoi Jan,

  Mooi dat je site weer online is en de vernieuwing ziet er top uit! Hoewel de markt jou goed kan gebruiken als projectbegeleider op asbest/sloop gebied, hoop ik niet dat deze mooie site je veel klanten gaat opleveren, want dan raak ik je als collega kwijt ben ik bang. Geintje natuurlijk!!

  Groeten Jos Mulder
  Toezichthouder asbest/sloop
  Omgevingsdienst Noord Veluwe

 • #2

  Richard (vrijdag, 04 november 2016 11:41)

  Hoi Jan,
  Mooie site heeft je bedrijf. Ik hoop dat deze vernieuwde site je veel klanten gaat opleveren en je deze net zo goed kan bedienen als dat je dat voor mij heb gedaan.